Wil je een pakketje versturen die goed beschermd moet worden? Denk aan een glazen pot, of een ander voorwerp wat snel kan breken. Het is dan verstandig om hier bubbeltjesplastic omheen te doen. Je kunt de noppenfolie kopen bij allerlei klusjeswinkels. Het is dus vrij makkelijk om hieraan te komen. De prijs van bubbeltjesplastic is niet al te hoog, dus zeker de moeite waard. Het is zeker verstandig om het aan te schaffen, omdat producten zoals glazen potten erg kwetsbaar kunnen zijn. Vooral als het naar een locatie verstuurd moet worden dat ver gelegen is. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau voor je tante die aan de andere kant van het land woont. 

Leveren van pakketjes

Naast dat je zelf de noppenfolie kunt kopen voor het versturen van kwetsbare producten, krijg je vast genoeg pakketjes binnen waar deze bubbeltjesplastic in zit. Eigenlijk is iedereen er dus wel bekend mee. Want wie is er nou niet mee opgegroeid? De bekende bubbeltjes die je kunt knappen is een leuke bezigheid. Maar laten we wel wezen, zonder het bubbeltjesplastic zou je product een stuk minder goed beschermd zijn. Aan de hand van hoe kwetsbaar je product is, hoe meer van deze noppenfolie er toegevoegd wordt. 

Een veilige aankomst is belangrijk

Maar waarvoor zou je deze beschermende plastic voor kunnen gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vaas die je cadeau wilt geven aan een vriendin die een flink stuk verderop woont. Helaas kun je niet op haar verjaardag aanwezig zijn en je wilt toch wat moois sturen. Of dit nou zelf gemaakt is of besteld, één ding is zeker: je wilt dat het op een veilige manier aankomt. Als je maar iets kleins verstuurd, is hier vaak geen verpakking voor. Dit moet in een ruim kartonnen doosje verstuurd worden. Het is dan wel zo fijn als het cadeau onderweg niet van hot naar her beweegt. 

Een lange of juist korte tocht

Of je nou een duur of een goedkoop product verstuurd, uiteindelijk maakt het niet uit. Je wilt in beide gevallen dat het pakket heel aankomt. Vooral als het met een schip verstuurd moet worden, zal het een hele tocht zijn. Zo’n pakket heeft dan heel wat te verduren. Het kan dan een hele teleurstelling zijn als je na twee weken wachten een kapot pakket geleverd krijgt. De pakketten worden dan vaak op één pallet gelegd met rekfolie eromheen, zodat alles goed vast zit en beschermd is en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten.