Verjaardagen zijn leuk. Vooral wanneer je iemand kan verrassen. Dan is het alleen maar nog leuker natuurlijk. Vooral de kaarten. Kaart verjaardag om dan die verjaardagskaart versturen, is natuurlijk altijd leuk. Vooral wanneer je een hele grappige kaart doet of een leuk persoonlijk verhaal er in zet. Een kaart versturen is natuurlijk altijd persoonlijk en vooral ook leuk om te doen. En eigenlijk is het ook een kleine moeite om te doen wanneer je een kaart doet verzenden.

Hoe vier jij het liefst een verjaardag?

Wij als Nederlanders worden er eigenlijk altijd een beetje om uitgelachen hoe wij een verjaardag vieren. Het wel bekende kringetje in de woonkamer en dan iedereen langs gaan om te feliciteren. Op zulk soort momenten is het altijd heel fijn wanneer je als eerste op een verjaardag aanwezig bent. Vooral omdat jij dan niet iedereen hoeft af te gaan maar mensen juist langs jou komen. Dat is natuurlijk dan weer een voordeel. En je kan goed nadenken over waar je wilt gaan zitten in het kringetje. Ook altijd iets om over na te denken. Sommige mensen vinden dit soort verjaardagen wel fijn om te doen. Het voordeel vaak is wel dat je iedereen ziet en je met iedereen ook gemakkelijk een praatje kan maken. En je hoeft alle snacks ook vaak maar op een tafel te zetten.

 

Wanneer het meer een verjaardag wordt waar je ook bij doet borrelen, dan zit je vaak ook wel verspreidt. Omdat je dan ook wel een kringetje hebt, op de een of andere manier hebben we die altijd wel, maar dan ook sta tafels hebben waar mensen aan staan. En dan staat het allemaal natuurlijk meer verspreidt door het huis heen. Niet dat dat erg is, ook weer genoeg reden om soms even naar iemand toe te lopen om een praatje te maken. En zo loop je ook nog een beetje op en neer. Altijd handig wanneer je nog drinken wilt gaan halen, net gehaald hebt of wanneer je naar de wc moet. En zo kan je helemaal er zelf voor kiezen natuurlijk met wie je een praatje wilt maken. Wie weet had je wel zo'n grappige tekst in de verjaardagskaart geschreven dat je dat ook even aan iedereen wilt vertellen of snel laten lezen. Dan hebben we ook gelijk allemaal weer ergens om gelachen wat natuurlijk ook weer leuk is. Want een beetje plezier op een feestje hoort er natuurlijk bij.