Op zoek naar nieuwe spots voor in je huis? Dat kan, want af en toe zijn deze aan vervanging toe, maar ook gewoon omdat je misschien weer eens iets nieuws wilt. Alle redenen zijn goed als het jouw redenen zijn. Want jij moet ze immers in je huis hebben, en niet iemand anders. Wil je bijvoorbeeld kiezen voor de led spots dimbaar? Zodat jij zelf kan weten wanneer je wat feller licht en wat zachter licht wilt. Want voor het tv kijken heb je niet zo’n heel fel licht nodig, maar als je een boek wilt lezen is het vaak juist wel weer handig. Zo zijn er allemaal afwegingen te maken om te kijken of jij ook dimbaar licht nodig hebt, maar handig is het zeker.

Handig en leuk

Het is niet alleen handig om het te kunnen dimmen of feller maken voor bijvoorbeeld het lezen of het tv kijken, maar het is ook nog eens leuk. Want als je bijvoorbeeld een romantische sfeer wilt creëren, dan kun je de lichten dus wat meer dimmen, en dan geeft het gelijk alweer een hele andere sfeer aan de kamer. Want licht kan dus een groter effect hebben dan je misschien zou denken. Het maakt een groot verschil of er nu wit of geel licht in zit, en dus ook hoe fel jouw licht eigenlijk staat. Want in restaurants is het licht immers ook vaak gedimd, dat is nu eenmaal romantisch.

Dus led spots dimbaar zijn zo’n rare keuze nog niet

Dus als jij nog een beetje aan het twijfelen was over het soort licht wat je graag zou willen, dan weet je nu dus dat led spots dimbaar nog zo’n gekke keuze niet zijn. Je kan zo de sfeer in je huis veranderen door alleen maar een beetje te dimmen of het licht juist wat feller te maken. Veel is er niet nodig om de sfeer van een huis te veranderen, want de kleinste dingetjes merken we vaak al wel.

En dan maar een romantisch diner in je eigen huis

En als je dan toch voor de led spots dimbaar hebt gekozen, dan kan jij je vriend of vriendin lekker verrassen met een romantisch diner onder dim licht. Dat is hartstikke leuk toch? En als je dan geen relatie hebt, tja, dan kan je lekker op de bank een filmpje gaan kijken met een gedimd licht. Want ook dat is hartstikke leuk natuurlijk. Ieder zo z’n eigen ding.