De badges die op grote evenementen vaak worden uitgedeeld, hebben meestal niet meer dan de naam van de deelnemer en de organisatie waar hij of zij werkt. Het is natuurlijk zonde om het daarbij te laten. Wanneer je een groot evenement aan het organiseren bent, moet je een aantal zaken goed in de gaten houden. Het is natuurlijk belangrijk dat alles er tip top in orde uitziet. Dit geldt niet alleen voor de locatie, maar ook voor de koffie en thee die je gaat schenken. Zijn er belangrijke personen uit de zakenwereld aanwezig? Investeer dan ook in goede catering, zodat je iedereen iets te eten aan kunt bieden. Een gezellige netwerkborrel achteraf is natuurlijk helemaal mooi en zal zeker op prijs worden gesteld. Wanneer je al deze zaken goed hebt doordacht en hebt geregeld, is het tijd om naar de badges te gaan kijken. Want ja, die deelnemers naam en de naam van de organisatie alleen gaan het echt niet halen. Tegenwoordig verwachten mensen gewoon net dat beetje extra en het is dan ook belangrijk om ze dat te kunnen geven. 

Wat kun je allemaal toevoegen aan de badge?

Voor een leuke badge kun je ten eerste het bedrijfslogo toevoegen. Dit geeft deelnemers meteen een goed beeld van de organisatie waarbij ze zijn beland. Ten tweede is het een goed idee om bij iedereen de functie weer te geven. Op die manier gaat het netwerken net even wat makkelijker. De vraag ‘wat doe jij?’ kan alvast worden overgeslagen, en tijd is natuurlijk geld. Er zijn dus best wat opties om net dat beetje extra aan jouw evenement te geven. Vooral wanneer je dit voor de eerste keer organiseert, kan het lastig zijn en dan is het goed om wat mogelijkheden door te nemen. Je zult zien dat de deelnemers het heel handig vinden om iets meer over elkaar te weten en een blik naar elkaars badge geeft dan op zo’n dag voldoende informatie om een leuk gesprek te beginnen. 

Badges in verschillende kleuren

De badges die je gaat gebruiken voor het evenement kunnen in de gewenste kleuren en met de gekozen opdruk worden geleverd. Het is een goed idee om er wat meer te bestellen want je weet maar nooit hoeveel deelnemers er zullen zijn. Vaak zijn er een aantal mensen die zich pas wat later opgeven en het zou natuurlijk heel vervelend zijn wanneer je net niet genoeg badges hebt besteld.