Als een echte fashionista ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste producten van mijn lievelingsmerken. Ik hou van shoppen en heb een boel merken die ik mooi vind en toch zijn er merken die het in mijn ogen beter hebben gedaan dan de ander. Een bepaald merk straalt bepaalde klasse uit. Ikzelf vind kwaliteit en comfort een stuk belangrijker dan status. Je moet je immers comfortabel voelen met de kledingstukken die je draagt. Daarom staat comfort en kwaliteit boven de status van het merk in mijn ogen. Enkele merken doen dit beter dan de ander. Ik vind het merk Gucci persoonlijk prachtig als een merk, maar qua comfort en kwaliteit vind ik dat andere merken Gucci een stap voor is. Zo zijn er in mijn ogen slechts een paar merken die kwalitatief ver boven de andere merken uitsteken. Deze wil ik graag met jullie delen:

Josh V

Het merk Josh V is een merk die zeker tot de beste merken hoort in mijn ogen. Het is een exclusieve vrouwenmerk en heeft een boel producten in het assortiment. Denk hierbij aan jurken, T-shirts, schoenen, broeken en meer. Ikzelf heb meerdere producten van het kledingmerk Josh V in mijn kledingkast liggen en draag deze producten met alle liefde. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn enorm comfortabel. Ik heb, in tegenstelling met andere merken, nooit ontevredenheid gevoeld voor het merk. Dit is de reden dat het merk Josh V tot mijn absolute favorieten horen. Hoewel het merk zich soms in de schaduw van de grotere merken bevindt, is het een merk dat perfect bij mijn eisen past. Dit is ook de reden dat ik het merk met jullie wil delen en ik raad het merk daarom ook zeker aan.

Guess

Het merk Guess is een merk, dat in tegenstelling tot Josh V, een merk is dat een grote naam heeft in de modewereld. De naam van het merk staat naar andere grote merken, zoals Dior en Michael Kors en staat vooral bekend om de mooie handtassen die zij in assortiment hebben staan. Ikzelf ben een grote fan van Guess en heb zelf ook meerdere producten in mijn kledingkast liggen, waaronder handtassen, schoenen en verschillende rokjes. Net zoals het met Josh V, is Guess een merk wat kwaliteit en comfort uitstraalt. In tegenstelling tot andere grote merken, staat Guess voor mij op nummer 1 en raad ik de producten van Guess ook aan. Het is van hoge kwaliteit en je zult lang gebruik kunnen maken van de producten in hun assortiment.